‘Capture moments’

Unieke Azie reizen op maat .

Waarom Azie reizen 4You?


Persoonlijke adviseur

We zijn geen standaard reisbureau met een kantoor en waar we samen een brochure doornemen. Ons team reist de hele wereld over en zijn 'digital Nomads' We gebruiken Skype, whatsapp, mail etc. om samen naar al je wensen te kijken. Scheelt ons beide tijd en geld. Jij kan na je werk rustig met ons Skypen en wij hebben alle vrijheid om met onze laptop in Azie nieuwe routes te verkennen en dit met jou te delen.

Wij zijn anders

Wij komen niet met uitgestippelde reizen van, vroeg opstaan, tourincar in, bordje eten en weer door. Nee, wij maken een reis voor jouw gezin, vrienden, persoonlijke omstandigheden. Je wilt zelf de reis maken of met een lokale gids. Je hebt alle tijd om rustig op te staan en we stippelen samen de dag uit wat jij wilt zien, waar jij wilt eten en wat voor een slaapplek belangrijk is. Op huwelijksreis? Geen probleem, we vertellen graag onze favoriete romantische plekjes.  

Azie specialist

Wij hebben een passie voor Azie en willen onze avonturen met jou delen. We kennen de onbekende routes, de knusse eilandjes en vooral geen massa. Leer de lokale cultuur kennen en wij verzorgen alles voor je. Kortom, wij zijn de Azie specialistAzie Reizen 4You, wie zijn wij?

Azie reizen 4You is een onderdeel van het bedrijf NicheTravel4You. Wij zijn met trots een bedrijf gericht op reisconcepten voor specifieke doelgroepen voor met name Nederlanders. NicheTravel4You heeft verschillende travel brands zoals het unieke Single reizen 4You. Hierdoor zijn wij met trots de specialist in toerisme:)

Wij van Niche Travel 4You begrijpen jou volledig. De meeste klanten van ons hebben geen interesse in een standaard Azie reizen en willen een unieke beleving. Wij onderscheiden ons door Azie reizen aan te bieden met een unieke beleving en een wow factor creëren. Het doel van onze Azie reizen zijn om een betere indruk te geven van de lokale natuur/cultuur. Wij willen wegblijven van massa toerisme en regelen knusse, comfortabele hotels en de routes zijn uitgestippeld door eigen ervaringen. Wij stippelen voor jou de reis uit, regelen de accommodaties, vluchten, vervoer. Kortom, de specialist in Azie reizen op maat. Een huwelijksreis in Azie, een lustrum trip? Geen probleem, wij hebben super leuke opties en jarenlang ervaring.

Wat voor een reizen organiseren wij?

Zoals je op de website kunt zien hebben wij een unieke stijl. Onze klanten hebben al veel gereisd en hebben minder interesse in de standaard reizen zoals vervoer in een grote touringcar. Wij willen een toegevoegde waarde zijn door reizen uit te stippelen met knusse hotels, leuke eet tentjes, unieke dorpjes en natuurgebieden die de normale toerist niet ziet. Ook geven we advies over onbekende steden, een combinatie reis Bali en avontuurlijk Indonesie en ga zo maar door. We gaan dus een stapje verder tijdens de Azie reizen op maat. Zijn jullie duurder dan als ik zelf boek? Nee, je zal merken dat het zelfs goedkoper is. We hebben jarenlange samenwerkingen met vliegtuigmaatschappijen, hotels waardoor we goede kortingen kunnen krijgen, in jouw voordeel. We hebben ook geen fancy kantoor wat jij dus betaald. We werken allemaal met een laptop in de zon waardoor we goed de kosten kunnen drukken en kunnen concurreren met de rest. Kortom, het gevoel van een VIP behandeling en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Hebben jullie een kantoor?

Met trots kunnen wij zeggen dat we geen kantoor hebben. Uiteraard hebben we netjes een vestigingsadres maar geen bezoekadres. Wij zijn van mening dat we in deze moderne tijd geen kantoor meer hoeven te hebben en vrijheid meer belangrijk is. Al onze Nederlandse reisspecialisten werken onder de zon met een laptop. We hebben een online business model en geven voorkeur aan een goede werk / vrijheid verhouding, hierdoor kunnen de happy dames goed hun kids zorgen en vanuit huis werken. Wij gebruiken alle moderne technologieën om met jou de reizen door te nemen en dat werkt perfect. Wij willen u niet het gevoel geven als u een kantoor binnenloopt op een dure Amsterdamse gracht, ah! hier gaat mijn geld naartoe. Nee, wij houden van reizen, vrijheid en willen dit graag met jou delen.

De eigenaar van 4You is Nederlands en vind kwaliteit belangrijk en gaat regelmatig op reis naar Azie om te kijken wat we kunnen verbeteren en gezellig een biertje mee te drinken met u als klant. Wij selecteren onze lokale partners dan ook zorgvuldig omdat kwaliteit erg belangrijk is tijdens de Azie reizen.

Hoe te boeken? Wij vinden het leuk om samen de Azie reizen door te nemen. Stuur ons een e-mail en nemen meteen contact met je op, we sturen een offerte, Azie reizen boeken en off to Azie..:)

Wat vinden onze klanten


 • Azie Reizen 4You hartelijk dank voor jullie zorgen. Mijn gezin heeft al veel van de wereld gezien en jullie hebben een unieke reis voor ons samengesteld. We zijn door Cambodja gereisd en hebben veel van de mooie natuur en cultuur gezien. Het is een totaal ander land dan de andere Azie landen, maar prachtig!
  Anja
  Rondreis Cambodja
 • Het was altijd al mijn droom geweest om de Chinese muur te zien. Ik ben net gepensioneerd en had geen idee hoe ik deze reis zou moeten samenstellen. Een normaal reisbureau kwam met een standaard reis en ik wou graag verblijven in comfortabele hotel, tips over goede restaurants en een gids die speciaal voor mij en mijn vrouw alles kan uitleggen. Azie reizen 4You heeft ons goed geholpen, we hebben onze wensen aangegeven en ze kwamen met een top voorstel. Nogmaals dank!
  Jan
  China reizen
 • Wij hadden een speciaal verzoek, een huwelijksreis door Azie. We wilden afwisseling van prachtige natuur, cultuur, lekker eten en bijkomen in een luxe resort. We hebben een voorstel gekregen voor Indonesië reizen. We zijn door Lombok, Gili eilandjes en Bali gereisd. Wat een onvergetelijke reis en we hebben genoten van alles!! We gaan zeker terug en nogmaals dank voor alle hulp.
  Petra
  Huwelijksreis Indonesie

Landen informatie