Persoonlijke adviseur

We zijn geen standaard reisbureau met een kantoor en waar we samen een brochure doornemen. Ons team reist de hele wereld over en zijn 'digital Nomads' We gebruiken Skype, whatsapp, mail etc. om samen naar al je wensen te kijken. Scheelt ons beide tijd en geld. Jij kan na je werk rustig met ons Skypen en wij hebben alle vrijheid om met onze laptop in Azie nieuwe routes te verkennen en dit met jou te delen.

Wij zijn anders

Wij komen niet met uitgestippelde reizen van, vroeg opstaan, tourincar in, bordje eten en weer door. Nee, wij maken een reis voor jouw gezin, vrienden, persoonlijke omstandigheden. Je wilt zelf de reis maken of met een lokale gids. Je hebt alle tijd om rustig op te staan en we stippelen samen de dag uit wat jij wilt zien, waar jij wilt eten en wat voor een slaapplek belangrijk is. Op huwelijksreis? Geen probleem, we vertellen graag onze favoriete romantische plekjes.  

Azie specialist

Wij hebben een passie voor Azie en willen onze avonturen met jou delen. We kennen de onbekende routes, de knusse eilandjes en vooral geen massa. Leer de lokale cultuur kennen en wij verzorgen alles voor je. Kortom, wij zijn de Azie specialistLuxe Azie Reizen op maat

Unieke luxe Eco-chic accommodaties

Je hebt al veel van de wereld gezien, in luxehotels gelogeerd, in sterrenrestaurants gedineerd? Denk je dat alles al gezien en beleefd te hebben? Dan is ‘Ultieme luxe Azie reizen’ jou op het lijf geschreven.

luxe Azie Reizen met stijl
Stuk voor stuk exclusieve Azie reizen met stijl, waar je even stil van wordt. Een met niets te vergelijken reis op maat waarvan je dacht dat ze enkel in jouw dromen bestond. je reist volledig privé, in de meest luxueuze Azie reizen accommodaties. Ultieme luxe geeft het woord exclusiviteit een nieuwe betekenis. Verwennerij wordt hier tot een kunstvorm verheven. Jouw garantie voor een schitterende service aan een genegotieerd tarief.

Waarom ultieme luxe Azie Reizen op maat
Ultieme luxe is gelanceerd om een antwoord te bieden op de reiziger waarvoor enkel het beste goed genoeg is. Wij gingen zelf voor je op zoek naar het neusje van de zalm in toerisme. In plaats van goede hotels, kiezen we voor super deluxe + Eco-chic hotels, waar je op je wenken bediend wordt nog voor je zelf weet wat je wenst. In plaats van goede restaurants, dineer je in sterrenrestaurants of vergelijkbaar niveau. Ultieme luxe reizen nemen de veeleisende reiziger met weinig tijd mee naar de mooiste en intiemste plaatsjes ter wereld. Toch niet naar Azie? Geen probleem we hebben ook een merk speciaal voor Amerika reizen. Ben je single en wil je luxe delen met andere leuke singles? Wij hebben ook singlereizen4you als merk om samen te genieten van alle luxe. Azie reizen is een prachtig continent om te genieten van alle luxe en is relatief veel goedkoper dan in Europa.

Wat vinden onze Azie reizen klanten


 • Azie Reizen 4You hartelijk dank voor jullie zorgen. Mijn gezin heeft al veel van de wereld gezien en jullie hebben een unieke reis voor ons samengesteld. We zijn door Cambodja gereisd en hebben veel van de mooie natuur en cultuur gezien. Het is een totaal ander land dan de andere Azie landen, maar prachtig!
  Anja
  Rondreis Cambodja
 • Het was altijd al mijn droom geweest om de Chinese muur te zien. Ik ben net gepensioneerd en had geen idee hoe ik deze reis zou moeten samenstellen. Een normaal reisbureau kwam met een standaard reis en ik wou graag verblijven in comfortabele hotel, tips over goede restaurants en een gids die speciaal voor mij en mijn vrouw alles kan uitleggen. Azie reizen 4You heeft ons goed geholpen, we hebben onze wensen aangegeven en ze kwamen met een top voorstel. Nogmaals dank!
  Jan
  China reizen
 • Wij hadden een speciaal verzoek, een huwelijksreis door Azie. We wilden afwisseling van prachtige natuur, cultuur, lekker eten en bijkomen in een luxe resort. We hebben een voorstel gekregen voor Indonesië reizen. We zijn door Lombok, Gili eilandjes en Bali gereisd. Wat een onvergetelijke reis en we hebben genoten van alles!! We gaan zeker terug en nogmaals dank voor alle hulp.
  Petra
  Huwelijksreis Indonesie